Rabu, 15 Februari 2012

Officially..Mrs. Rayyan Hakimi


Assalamualaikum...

Mohon maaf...rumah saya ni dah lama bersawang..penuh sgt sarang labah2 kat sini. Kebelakangan ini sangat sibuk menguruskan persiapan untuk majlis perkahwinan saya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Syukur ke hadrat Illahi kerana mengizinkan semuanya berjalan dengan lancar dan mudah.

Hari ini genap 11 hari saya menjadi isteri kepada suami tercinta Mohd Azhar Othman a.k.a Rayyan Hakimi. Kami selamat diijabkabulkan oleh rakan sekolah kami Ustaz Khairul Nizam di Surau Jalan Haji Musran pada 4 Februari 2012 bersamaan 11 Rabiul Awal 1433H jam 11.30 pagi.

kucupan pertama sang suami

Majlis Malam Berinai diadakan pada malam hari 4 Feb. 2012. 

ala2 filem hindi

Seterusnya Majlis Resepsi diadakan keesokan harinya pada 5 Feb. 2012 (Ahad). Alhamdulillah tetamu yg datang tidak putus-putus. Rakan-rakan dari utara dan selatan sanggup turun untuk memeriahkan majlis kami. Kami sangat2 terharu dan berbesar hati menerima kehadiran kalian sekeluarga. Jutaan terima kasih diucapkan buat kalian.
rombongan pengantin tiba

Kami sekeluarga juga ingin memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan semasa majlis berlangsung. Saya agak terkilan kerana tidak dapat melayan semua rakan2 yang hadir. Ada yang sempat bergambar..ada juga yang hanya sempat melambai tangan dari jauh. Apapun, saya terharu dengan kehadiran semua tetamu. 

sama2 memohon restu dan doa

Alhamdulillah..telah 11 hari kami melayari bahtera rumahtangga dan bergelar suami isteri...kami sangat bersyukur kepada Allah kerana mengizinkan kami bertemu dan disatukan dalam sebuah ikatan perkahwinan. Semoga bunga-bunga kebahagiaan ini akan terus mekar sepanjang perjalanan hidup kami. Semoga ikatan suci ini menjadi jambatan..untuk kami meniti kebahagian yang abadi di syurga nanti. 

ehem...ehem...


p/s: majlis sambut menantu / bertandang bulan Mac nanti. jemput datang yer...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LIKE eh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Categories

cinta (62) agama (58) islam (27) friends (24) jodoh (18) idea (13) doodles (9) career (8) mood (7) follower (5)